10 October 2011

tudung NIKAH pilihan hati

   

tinggal lagik 2minggu je wedding i akan berlangsung.takut,nebes,suke,sume ada.now i tgh fikir tudung nikah yg sesuai untuk i nikah nanti,xde lagik lah tudung nikah.seday kan.hehehe.i ni buat relaxxx je,i rasa i lah org yg paling relax skali,org lain nk kawen sume sebok-sebok dh,i je boleh g exam lagik,leh g mandi manda lagik.haih.sabo jelah.setelah mengoogle piccy-piccy tudung nikah.ni lah hasilnya.


kalau pakai cm ni,sesuai ke ngan muka i eh.xpelik ke?risau nmpk mcm alien pulak nt.heheheh.tp teringin gak sbb skrg ni kan trend kan pakai yg mcm ni.



kalau cm ni lak cane?lagik pelik kot kan kalau i pakai,dh lah ada diamond-diamon kat atas kepala.kang berat lak kepala masa nk salam untuk batal air sembahyang nt.mau tunduk tak bangun-bangun dh.hehehe

yg mcm ni sweet kan.

kalau nk senang pakai cm ni je.buh je crown kat atas kepala.dh siap.



final decision, i rasa nk pakai mcm bienda ni.nice kan.nampak x heavy sgt n sweet je tyme nikah nt.sweet ke?hehehe.perasan je kan.but i nk tukar sket idea dye.nk pakai crown,tak nk pakai kerawang-kerawang cm ni.kang takut tercocok bijik mata lak.hehehe.jom tgk crown cane yg i nk.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

nk cm ni,BOLEH?hehehe no lah gurau je.nk yg mcm kat bwh ni.


crown cm ni nice kan untuk nikah.sweeet jekkkk!

p/s : sumber piccy sume di google,halalkan gambar yg saye pinjam ni eh =) mood : GEDIK NK KAWEN!



FAN PAGE saya! LIKE je.heee

45 comments:

mizzkechique said...

dear, tudung mcm aida pakai tu sweet...

Diana @ bilakukatacinta said...

rara: sis rasa tuk nikah better yg simple jek..takyah sarat2 sgt.nt nak sanding pakailah aksesori bynak2 pon akpe..yg mcm aida comey. yg bienda tu...kerawang2 atas pale...nt susah plak cik sbg nak kiss kat forehead tu

Cik Saila said...

rara..bg i la kann.. i suka pakai shawl pastu patch kan dgn lace.. mcm pic yg awal2 tu mmg cantik sgt2.. i pun nnt nak pakai shawl je :) simple tp sweet..

ni pendapat i je tau.. rara, 2minggu xlama dh tuuu.. best nyaaa! :D

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

simple yang penting sopan dan cantik..lagi pun rara dah cukup cantik...try your best..

ღ p!nk veLvet ღ said...

haish! chanteqnyer ... aku laks yg xcited, hahaha

aTy _faRed~ said...

waaahh..lagi 2 minggu ek... [tumpang berdebar] :) suker semua2.. sekarang pasyen glam2 kan..:)

::EIDA:: said...

Semua cantik!!

shedameor said...

sheda berkenan yang coklat kat atas tuu :)

Hana Soffelia said...

Yg pentingkn Rara jgn pakai yg ada awning nanti susah nk kiss dahi. ekeke

azam said...

yang 1st tu cantik.....suka lah

@ dramatic @ said...

sweet.. :)

kamu dah cantik..pakai apa pun nampak cantik..hehehe.. asalkan menutup aurat sepenuhnya, kira ok je..

(^__~)

Cik Bambam said...

wuuhuuu~ terasa nak kahwin jugak..huhuh..

Bigdaddyz said...

warna kelabu tu stylo sangat...

mOoN said...

tak pakai crown pun untuk nikah... huhuhu.. kte ri tu,, sok nak nikah,, malam tu baru beriya nak cari tudung... huhuhuhu...

nuyui a.k.a miss YUI said...

cam aida comel!!

Niena Pengembara Ilahi said...

sebaik2nya pakailah yg menutup segala2nya..leher, telinga,,

kan lebih manis, sopan.. dan terjaga :)

kaklong said...

wah......CANTI SESANGAT!....kak long pun nak tumpang bdebar gak la...gediks kan...hehehehe

gogogo...! cik rara...semoga semua bjalan lancar

e k i n ♥ y u s r i said...

rara,nk kad

Golden Rose said...

semua pun cantik

mamaNoriz said...

oh, akak dpt bayangkan betapa anggunnya rara dgn style binda tu...

i loikeee!!!

terikut lak rasa gedik sbb bila ckp psl persiapan kawin ni mmg mendebarkan...hihi

Fara E's said...

kau nak kawen ke yanggg ? haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dah tak lama....cpt cr adikku syg.nnt byk benda lain nak settle tau!

sedihnya tak dpt tgk rara nikah

erin moshimoshi said...

tantek :)

bobiedanbad said...

pilih yg simple but sweet, crwon sesuai masa bersanding.

mimie kamisah said...

Pic yang first sekali tu sangat cantek..
Kalau pakai tudung yang ada awning, susah la suami nak kucup dahi time pembatalan air sembahyang.. betul tak Rara?

diana said...

akak rasa bentuk muka rara tak susah nak cari tudung..
memang banyak yang sesuai..
orang yang ada bentuk muka bulat je yang susah nak cari tudung yang sesuai ni..

Farahanis Waheda said...

bestnyee kakak fara ni nak kawen ! hehehe pakai pape pun cantek akk :D

makdara TERdiva said...

jgn pakai turban..nanti macam singh..hahaha..

bgus gak idea rara ni..leh akak kopipes utk majlis thn depan..eh!

.:shura shushi:. said...

Lagi 2 minggu..wah =)

Tihara said...

cantik nye bju kawen zaman sekrg

ieda said...

dikk akak suke yg pic no 2 tu dik :)

ps : nanti akak email kan ..
akak nie pelupa sikit ..

syaz@rozelt said...

rara x pe la lg 2 mg nak kawen..syaz nie ade kot lg stahun nak kawen semangat je google fesyen bj nikah..hehe

IEQAH said...

sumee cantik..
wahh dua mgu lagi rara da milik org..
t nk tgok yee pic wedding rara ... mesti cantiklaa

shafika fieka said...

assalam..rara pakai yg xde awning la..yg mcm wane gold picca 1st tue..nmpak sweet sgt..nway salam perkenalan.b2b from ipoh jugak

cik fadh said...

lahhh da xlamer lagi la akak nk kawen ni . tgok cm rileks jer..hish akak mmg cool, kalo fadh menggelabah dah ni . haha

merahitujambu said...

wah cantiknyaaa tudung2 diorg

wawa wadzir said...

wahh cantik!!! gmbr atas tu cantik..

Ct Arina said...

tudung yg aida gadis melayu pakai tu cantik! yg bienda pn ok gak. tp bunge smpi ke dahi tu kang x boleh batal air sembahyang plak nk cium2 dahi, ahaks! ;D

Yana Kama said...

tetibe rasa macam nak join exited jugak hehehhe..suka yang aida gadis melayu tu jugk..nice,tapi pilihan bakal pengantin mestila ikut keselesaan pengantin kan :D

Cinderella said...

bg ainie yg tudung putih tu cantik suci simple n elegant :)

cik najihah said...

cantik lah kak

KAMIHIDUP said...

tahniah, dah nak kahwin. :)

Sofya said...

yg 2nd last tu mcm xsesuai ja...

adele said...

yg last skali tu nampak simple tp paling cantik!! kadang2 yg simple tu lah the best kan :)

Schaz said...

all photo collections here sgt la cantek! n i vote for tudung aida! =)

COPYRIGHT 2013 RESERVED FOR SAFURA.ONLINE.DIARY | DESIGN BY KAY SBK