17 May 2012

sambungan entry set pantang : postnatal TANAMERA cane pulak?


b4 ni i ada up entry pasal surveying set berpantang kan?
mula dh decide nk amik shaklee.tapi biasalah,hati manusia always berubah rubah,
tp i tetap akan amik shaklee,but tibe tibe terpandang TANAMERA.
mula dgr nama mcm kelakar kan,tapi tgk DIVA yg pakai like
DYNAS, SHERINA and REDMUMMY taw.
mmg best lah set tu kalau all this mommy yg pakai kan.

like shaklee ni,dye hanya pill yg untuk kite mkn,
keberkesanan dye mmg best lah,banyak yg bg respond baik.
( aku mula lah teruja ) nk tau cane best nya shaklee,korg baca kat blog
mommyiskandar & blog ibuhebat neh eh!
( shaklee boleh banyakkan susu ibu,cantikkan kulit,slimming,and boleh digunakan even
kita bersalin czer. )

and kelemahan shaklee dye xde pulak sertakan param,pilis n bengkung.
hahaha.melampau btol.takkan dorg nk sediakan yg tu pulakkan,pandai pandai lah
add-on sendiri pulak.

and set TANAMERA ni khas utk org yg tak nk makan pil pil neh.
dye cume ada set untuk luaran,like bengkung,pilis,param,herbal tea,cucian miss V,
and mcm mcm lagi,korg leh baca kat website tanamera oke!
and review yg i tgk org kata Tanamera ni best,wangi,like spa at home.
vahhhhhhhhhhhhhhhh mula lah mak teruja lagik. ( yang ni kalau yg czer still gak xleh nk pakai
bengkung tu sume kan? , dan dye x ckp pun leh banyakkan susu ibu or boleh
cantikkan kulit.cume leh hilangkan parut n kulit merekah kat perut je, *mengikut testimoni yg
i survey lah and bg ibu ibu yg x minat makan all da pils boleh amik ni kot. )

dan apa kata pulak kalau kita............................
bodek suami supaya gabungkan SHAKLEE & TANAMERA
shaklee 350 + tanamera 360
= 710rm

kepala hotak kau rara,set pantang je nk dekat 1K,
kau ingat kau diva ke.hahaha.tapi yelah kan,shaklee untuk dalaman,
tanamera untuk luaran,so cane? fikir fikir kan lah.hahahaha.



http://tanamerapostnatal.com

p/s : kalau dpt 2 2 set ni mmg melompat lah.xgojes lg lepas bersalin xtau lah nk ckp apa kan.

FAN PAGE saya! LIKE je.heee

17 comments:

Dhya Surya said...

pura...
hangut jer dua2....=)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat buat persiapan ye rara..tak pernah dgr 2-2 tu lg..nice.

Gadis said...

hihihi...

Insyaallah nnti mesti dapat tu..^_^

With Julia said...

apa yg ptg sediakan fulus secukupnya mulai sekarang tau rara...mula menabung selagi kita bekerja neh..cm julia pun dah start menabung utk belian set berpantang yg terbaik...so xdlah memberatkan suami je kan...apa pun buleh :D

leeza said...

rara nape mahal sgt set shaklee tu? rara nak ambik yg full set ke?? kite survey trial pack bwh 200.. wah! tanamerah mcm best tp mahal la plak.. myb kite beli asing-asing kot untuk set luaran (param pilis semua tu)

leeza said...

kalau fullset and tahan 4 bulan, murah sgt la rara ;p kalau trialpack die berapa? rezeki2.. cepat2 kumpul wang nya.. hehe~

~ NANA ~ said...

lucky me, i dapat beli set tanamera tu dgn harga rm90 je ms dia buat clearance stock...hihi....i suggest u beli je complete set shaklee...param pilis ape semua tu kat mydin pon byk jual

ibuhebat said...

haha... betul tu.. beli je dua2.. save duit dari sekarang ;)

Yana Libra said...

wah..cam kena beli dua2 je..huhu~~ :p

Marya Yusof said...

Pakai dua2lah terbaik! :))
Akak dulu pun pkai tanamera :))

Hana Soffelia said...

Psssttt..bodek husband, beli set tanamera before bersalin, after dpt bersalin, kasi hint pulak nak shaklee. ahaha

Sofya said...

akak pakai nonay rogay ja..
tu pun tak ambik set..
dah nak masuk anak ke 3 nii pandai2 sendiri ja.. akak ambik ubat, teh n uncang cuci dia.. yg untuk kempis perut tu akak guna kapur sirih yg diperah asam limau untuk letak kat perut..

bulan darling said...

tpi modelnye serina ridzuan..gemok je badan die lepas bersalin pon huhuhuhu

MissRhana said...

rara, jumlah beli kat i set shaklee tu :) full set with 2 times payment :)

hazairin said...

hi, hehe macam macam pendapat diutarakan.

jika kalian masih tercari cari. atau berminat nak dapatkan set bersalin Tanamera ini boleh beli di sini

www.postnatalcareset.blogspot.com

terima kasih.

Mooniqueen said...

MQ pun baru plan nak amek tanamera ni.... Rupanya rara dah pakai dulu ;)

Anonymous said...

Siapa yg berminat dengan TRIAL SET BERPANTANG SHAKLEE blh la hubungi sy, 019-2876484. Harga rm100 termasuk postage. =)
Kalo nk yg full set,sy blh bg harga ahli. Cuma perlu tambah rm10 utk postage. =) tq.

COPYRIGHT 2013 RESERVED FOR SAFURA.ONLINE.DIARY | DESIGN BY KAY SBK