10 July 2012

Beg baby dah sampai!


disebabkan i dh nk masuk 8 bulan.
so my mom,nurse n kawan kawan dh pesan
kena get ready beg baby.in case kalau kite terberanak
awal kan,so kita boleh je hangkut trus beg beg
baby n ibu terus masuk kete kan.
xde lah dan dan tu baru nk cekau brg baby.
dan i boleh jangka,utk anak sulung ni mst ibu ibu excited lebay
nk kemas brg baby kan kan kan.betul x?

i pon excited gila!
tapi beg baby xde lagik,so lepas
mencarik carik beg baby kat mall xde yg pekenan,
ada yg kecik,mahal lak tu.so i decide bli kat FB je lah.
i pilih beg yg cm dlm gambar kat atas tu.heee.
dh tau baby girl kan.opcoz lah nk pink sajeee.
mula nk amik kaler turqoise,tapi x leh.
dye nk jugak grab yg pink! ich sabo jelah kan.

i punya cari cari yg murah,
kadang kadang kat FB ni,kite kena pandai cr kedai.
ada kedai yg jual brg yg sama,tapi mahal.kdg kdg mahal nk
dekat 10rm.kadang murah 10rm dr harga asal.
so follow mcm saya,survey sebanyak mana yg mampu ya.
hehehe.mcm beg yg i bli ni.murah je. rm55 termasuk postage,
murah kan.heee tu yg i syg peniaga ni.

ada yg i jumpa page lain jual sampai 60rm,
tambah postage 10rm dh 70rm.bila tgk page ni jual 55rm
je apa lagik,trus lah cimb click je kan.kalau tgu lg risau habes.

so beg baby dh ada,
minggu ni misi mencuci baju baby pulak lah.
heee suka nya.best best.

in real.ok lah beg ni utk bawak ke spital nt.

p/s : kalau korg nk cr beg jugak.klik sini eh.

FAN PAGE saya! LIKE je.heee

28 comments:

::EIDA:: said...

Haruslah pinky! Ida suka pink... hehehhee~~

LiNda said...

cutenye beg baby, pink gitu..hihi. Excited ye rara, mesti best kan anak sulong ni..semoga semuanye berjalan lncar..:)

Ryn said...

kalau girl..mesti pink kan....cute..:)

cikpingu said...

baby girl ek.. beg kaler pink comey... ade ladybird..

Cik Tqah said...

mesti xsabar tunggu baby kuar kan.. hihi

Noli@Ibu Wafa said...

pink kaler..so cute lah..take care ;)

CikPuan Ira said...

pinkypinky gurl ;)

~ NANA ~ said...

comel! tp i tak beli pon coz dlm pantang ada 3 org bg hadiah ni...hehe

nini said...

comel la kak...=D

Wawa said...

comellll...tp klu beli beg mst tktau nk letak ape...last2 hnbag mamanye je sumbat ngn drypers segale bagai...hihi

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

anak gegel mmg kenan kaler pink sesaja, comel kan :)

: murah la RM55 masuk postage.

ctmah said...

plan mmg nak beli tp sampai skang still lg hold.hehehe

Halimaton Hanafee said...

wah siap set ekk....murah lah tu RM55 dpr 3 beg.

Shakina Farhan said...

waa..belum ade bag utk mamanye ke hosp..mggu depan kena start packing ni..(semua nk buat mggu depan la kan)..

Masya said...

cepatnya masa berlalu dah 8 bulan awak mengandung yer... rasa macam baru jer tgk gambar² kawin hari tu.. hihihihihi.. tahniah bakal jadi ibu.. mesti baby girl beg pink...

ikan duri tu takde duri pun.. tp ade sesunggut.. lupe pulak nak bg tau.. nnt updatelah kat situ hihihihihi....

faraherda. razalan said...

Comel beg baby tu. Sy tak nah ade beg specific utk Aydin. Hatta da besar anta bbysitter pun, pki non-woven biase. Hahahahah! Teruk betul sy ni.

:::aZiE::: said...

gudluck.... semoga dipermudahkan :)

cik najihah said...

wah beli on9..express hihi
x sabarnye nk tunggu akak bersalin

Mila Ahmad said...

cumell beg baby tu pink colour.

With Julia said...

cantik yer beg rara... :D
beg baby ju pun dah ada..beli kat sogo...tema hijau mudaaaaaaa...hbslah satu bilik baby jadi tema hijau muda kekkeke...best kan rara...selamat berpacking barang2 baby tau :D

aTy _faRed~ said...

cute nyer kaler pink..!! besar tak rara..?? aty nak beli lagi satu 'bag sekolah' tuk qaleef ar..nak letak barang tuk hantar pade baby sitter..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

pernah akak tgk org jual kt FB beg baby. dia jual mcm pakej.. rm70 2 beg padahal beg yg sama akak beli tu 1 baru rm20. tp akak beli kt supermarket je..

Ros Anis Rusli said...

cute bag..pink gitue.. :)

Cik tikah said...

olololo.. baby girl eh. comelnya :)

aimi said...

asal bby grl je mst pink.. mesti mak aimi dulu suke kaler biru sb 2 smpi skrg aimi jarang nk ambik kaler pink even aimi sorang ank perempuan =)

mOoN said...

beg baby kita sama.. :)

ari tu moon g hospital pun bawa beg ni.. tapi bawa satu beg je la.. yg besar tu.. sumbat sekali baju moon dalam tu.. sepasang je pun.. hehehe..

siti kektus said...

betul2. nak puas hati mmg kena survey byk tempat. kalau tak, dah terbeli nampak yg lagi murah, dah sedih. hehe :D

Coachku said...

nk beli beg COACH?

feel free,check out blog sy yea do support me!;D
http://coachku.blogspot.com/

COPYRIGHT 2013 RESERVED FOR SAFURA.ONLINE.DIARY | DESIGN BY KAY SBK